Naam

Danielle Boven

Gezondheid
 Contact
Erg enthousiast over het hele proces. Ze heeft erg leuke ratjes en is hier zelf heel gepassioneerd over.
Erg fijn dat je haar altijd kan benaderen mochten er problemen of vragen zijn. Ik ben super blij dat ik voor rattery van Hamelen heb gekozen.


Naam

Sabrina

Gezondheid
 Contact
Wij kunnen echt met waarheid zeggen dat de service onwijs goed is.
Astrid is iemand die er verstand van Ratten heeft!
Ze houd je echt overal van op de hoogte, ze weet ook precies hoe je iets moet aanpakken en echt ze heeft onwijs mooi maar vooral hele lieve Ratten.
Een lief mens met een mega groot (Ratten) hart!


Naam

Jeffrey Gerrits

Gezondheid
 Contact
Na eerder een minder prettige ervaring te hebben gehad met een fokker, met als resultaat angstige ratjes, besloot ik contact op te nemen met rattery van hamelen voor een nieuw rattenavontuur. Vanaf het eerste contact was duidelijk dat Astrid (van Hamelen) zorg draagt voor zowel haar ratten als haar klanten. Ik heb het contact altijd als erg prettig ervaren: de foto's en video's van de nestjes worden echt iets om naar uit te kijken! We mochten zelfs (corona-proof) op kraamvisite!

Het resultaat mag er dan ook zijn. Onze Eddie en Rick zijn de meest zelfverzekerde jonge ratjes die we ooit hebben gezien. Vanaf dag 1 aten ze uit de hand, op dag 2 wilden ze al met ons spelen en een week later springen ze al op onze handen als die in de buurt komen.

Voor wie lieve ratjes van een lieve fokker zoekt: u bent op de juiste site!


Naam

Lily Penningnieuwland

Gezondheid
 Contact
Zeer tevreden over rattery van hamelen.
Je krijgt veel informatie en helpen met denken naar oplossingen.


Naam

Pieter  Verheyen

Gezondheid
 Contact
Bedankt voor de super leuk ratjes. Ze zijn nog vel leuker dan gedacht!


Naam

Sophia Brouwer

Gezondheid
 Contact
Onze kleine Katrien komt van Van Hamelen. Tam beestje wat zonder problemen bij de andere dames thuis is geplaatst. Contact met Van Hamelen was prima. Afspraak maken verliep soepel en neemt uitgebreid de tijd voor vragen. Ook nu, weken na aanschaf, over de app advies en antwoordt op vragen.
Er is bij Van Hamelen zorgzaamheid en liefde voor de dieren, dat voel je!


Naam

Dion Brenters

Gezondheid
 Contact
Zeer begaan met de gesteldheid van de dieren. Altijd en snel antwoord op vragen. Oprecht geïnteresseerd in de klanten. We hebben een zeer positieve ervaring in de wereld der huisratten en 4 fantastisch leuke en mooie ratjes in huis.


Naam

Nikki Schuringa

Gezondheid
 Contact
We hebben 6 weken geleden deze dames opgehaald, ze hebben het heerlijk naar hun zin. Ze zijn erg tam en luisteren al goed naar hun namen. Wij zijn heel blij met Billie en Remie :-)


Naam

Wendy & Mara

Gezondheid
 Contact

Wij hebben 3 weken geleden 2 enorm knappe mannen opgehaald bij deze rattery!
Voor dat we de ratjes gingen ophalen werd je goed op de hoogte gehouden met foto's en filmpje's van je toekomstige vriendjes, wat natuurlijk super leuk is! Ze waren duidelijk snel gewend aan hun nieuwe omgeving en hebben allebei hele lieve en speelse karakters.
Wij raden deze rattery zeker aan!Naam

Daniel Laros

Gezondheid
 Contact

De ratjes waren uitzonderlijk tam en het was duidelijk dat er met veel liefde en aandacht voor ze werd gezorgd. Een van de ratjes bleek wat ademhalingsproblemen te hebben die waarschijnlijk te maken hadden met stress i.v.m. verhuizen. Gelukkig werd daar heel professioneel mee omgegaan. Als ik ooit weer ratjes ga halen, zal ik zeker kijken of er hier nog beschikbaar zijn.Naam

Charlotte

Gezondheid
 Contact

Ik ben ontzettend blij met mijn 3 lieve rattenschatten! Astrid heeft mij ontzettend goed geïnformeerd en de mooiste en liefste ratten ooit meegegeven! Een rattery met een hart voor dieren!Naam

Hangmatjes voor Ratjes,  Caro

hangmatjesvoorratjes.nl

Gezondheid
 Contact

Geweldige lieve ratjes. Zeldzaam.hoe tam ze al zijn en op de schouder stil kunnen blijven zitten. Vol enthousiasme word ik begroet als ik de kooi open doe en ze komen er meteen uit.
Totaal niet angstig of schrikkerig. Super lieve karakters. Bedankt voor de 3 lieve ratjes. Groeten CaroNaam Claudia van Gool
Gezondheid
 Contact

Wij hebben onze eerste ratjes 2,5 week geleden op mogen halen en er werd rustig de tijd genomen om de ratjes te leren kennen. Astrid en haar man zijn erg aardig en gaven nog veel handige info. Van tevoren hadden we al regelmatig foto’s en filmpjes gehad van de rittens, maar in het echt waren ze nog leuker. Het zijn hele lieve, nieuwsgierige dames die graag bij je willen zijn.Naam Yma G
Gezondheid