Naam

Brigitte van Gestel
Gezondheid
 Contact
Mensen zijn zeer vriendelijk, gezellig en altijd bereid je vragen te beantwoorden. Te schattige tamme ratjes, zeker niet door gefokt, daarvoor zijn deze mensen te grote liefhebbers... Zeker een aanrader!

Naam

Mariella vdW
Gezondheid
 Contact
Voor de 2e keer rittens gehaald bij de Rattery en super tevreden. Lieve, tamme, gezonde ratjes, leuke mensen waar je ook terecht kan als je ergens tegen aan loopt met je ratjes, gewoon in 1 woord SUPER! Ga zo zeker door!

Naam

Raymon Niemans
Gezondheid
 Contact
Uitstekende rattery! Ratjes zijn helemaal gezond en al goed handtam. Uitstekend verzorgd bij de rattery, en er wordt goed gekeken dat ze in een goed tehuis terecht komen. Ook uitstekende hulp bij alle vragen die je hebt.

Naam

Femke van der Klein
Gezondheid
 Contact
Goede begeleiding en informatie. Zijn hele lieve en tamme ratjes

Naam

Wouter Dijkmans
Gezondheid
 Contact
Wij hebben 2 mannetjes rittens bij deze aardige mensen mogen kopen voor onze dochter van 8 jaar. Duidelijke informatie en fijn contact via de mail en WhatsApp. Met vragen en advies, krijgen we snel en duidelijk antwoord. Fijne website waar informatie te vinden is. Aanrader!

Naam

Laura Werner
Gezondheid
 Contact
Wij hebben onze rittens inmiddels alweer een dikke maand. Ze zijn super lief en sociaal vanaf het begin. Ze groeien als kool. Het was super om ze vanaf de geboorte te kunnen volgen door de foto's en filmpjes van Astrid. Wij wonen in Friesland maar het was het zeker waard onze vriendjes uit Breda te halen.

Naam

Jen van Erven
Gezondheid
 Contact
Super Rattery. Voor het eerst rittens aangeschaft en kregen super veel adviezen en info. Meer dan tevreden.

Naam

Bianca van Brakel
Gezondheid
 Contact
Mijn zoontje heeft twee ratten dames bij Astrid gekocht. Vanaf het begin af aan zijn we goed geïnformeerd, hebben hulp gehad bij het kiezen van de kooi en benodigdheden. En hadden we een goed gevoel bij deze rattery. Dit is zo gebleven. We zijn zeer tevreden met de ratjes die we hebben. Vanaf het begin af aan zijn ze niet angstig en handtam. Ook met vragen na de aankoop kunnen we nog bij Astrid terecht. Voor wie twijfelt over deze rattery, niet doen. Het is echt de beste plek om je ratjes vandaan te halen.

Naam

Layla Hendriks
Gezondheid
 Contact
2 hele mooie dames hier kunnen ophalen, goeie service en je wordt ook goed ondersteunt. Zeker een aan rader!

Naam